La cadena de hotels Scandic es un dels finalistes dels premis World Responsible Tourism Awards 2015 a la categoria de “Millor Allotjament Accessible”. Aquesta categoria premia a l ´hotel o qualsevol altre tipus d´allotjament que sigui accessible i agradable per a tothom , estan benvinguts tots els turistes independentment de la seva capacitat física i/o mental i que son un exemple per a tota l´industria turística. “Estic molt orgullós de que haguem arribat a la final d´un premi tant important com aquest, gràcies a la nostra gran feina en l´ àrea d´ accessibilitat”, diu Frank Fiskers, President i CEO d´ Hotels Scandic.

Els jutges tenen en compte als proveïdors d´allotjament que han integrat progressivament polítiques i practiques d´inclusió i accessibilitat en el cor de les seves operacions. Això no es només disposar d’accés per a cadires de rodes, es tenir una filosofia d’accessibilitat que s´apliqui a tota la companyia. Moltes companyies de turisme nòrdiques han estat incloses entre els 37 finalistes dels premis, però Scandic ha estat l´única cadena hotelera. “Estic esperant que arribi la cerimònia dels premis i espero que ens emportem la medalla d´or d´aquesta categoria” va dir Magnus Berglund, Director d’Accessibilitat de Hotels Scandic.

Hotels Scandic es una cadena de 155 hotels amb al voltant de 30.000 habitacions a tota Europa. Van començar al 1963 i al llarg dels anys han incrementat l’accessibilitat a tots els seus hotels. De fet, es la primera cadena hotelera que disposa d´un Director d´ Accessibilitat encarregat de millorar l´ accessibilitat per a persones discapacitades. Ara tots els hotels tenen habitacions adaptades per a els hostes amb necessitats especials. Scandic ha millorat també l’accessibilitat de la seva informació online. Hotels Sandic ha guanyat nombrosos premis d’accessibilitat al llarg dels últims anys.

A 2013, Scandic va ser la primera cadena hotelera del món que va llançar a la seva pàgina web un entrenament interactiu online sobre discapacitat per a tot el món (mes informació a Special needs). Scandic creu que qualsevol hauria d´ oferir els mateixos alts estàndards d’accessibilitat oferts per ells. En conformitat amb organitzacions de persones amb necessitats especials, hostes de l´ hotel i membres de l´ equip, Scandic ha creat un checklist amb 110 punts anomenat Accessibilitat Estàndard d´ Scandic.

World Responsible Tourism Awards va ser fundat per el Responsable de Viatges a 2004 per celebrar les histories d´ accessibilitat mes inspiradores en turisme responsable. Els premis van ser organitzats per el Responsable de Viatges e ICRT (Centre Internacional de Turisme Responsable). La cerimònia dels premis va ser organitzada per el World Travel Market, l´esdeveniment líder a nivell mundial per a l´industria de viatges en el dia mundial del Turisme Responsable (4 de Novembre de 2015). Conegui els guanyadors a la categoria d´ accessibilitat (Access) aquí.

Font: press releases.
Segueix-nos a Twitter: @ScandicGlobal @WTM_London @RTAwards